Δεν ομιλείτε Ελληνικά?

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παραγγελία εξετελέσθη

Μετά από 25 περίπου ημέρες κατέφτασε η παραγγελία που είχα κάνει στην Alvinne Beershop. Αρκετές ημέρες, το ξέρω, αλλά εδώ στο νησί τα πράγματα είναι λίγο περίεργα με τα δέματα εξωτερικού. Η εταιρία ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) μου έφερε το δέμα των 30 κιλών προχτές το πρωί και η αγωνία μου με είχε κυριεύσει στην κυριολεξία. Η ακόλουθες φωτογραφίες μαρτυρούν την συσκευασία που είχαν οι μπύρες.

































Όλες οι φιάλες ήταν εντάξει, εκτός από μια (Emelisse Triple IPA 33 cl) που δεν είχε μπύρα μέσα. Είχε διαρρεύσει χωρίς να έχει σπάσει το μπουκάλι. Περίεργο σκέφτηκα και έστειλα μήνυμα στο κατάστημα όπου τις είχα αγοράσει. Η εξήγηση που μου έδωσαν, ήταν ότι μάλλον δεν είχε κλείσει καλά το πώμα της μπύρας από το εργοστάσιο και με την μεταφορά ή την λάθος θέση του μπουκαλιού… (λέω εγώ), η μπυρίτσα μας την έκανε. Η εξήγηση μου φάνηκε λογική και έτσι έμεινε το θέμα.





























Το περιεχόμενο του κουτιού έχει μέσα ετικέτες από: Δανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αμερική, Σουηδία και Ιταλία. Από όλες αυτές τις μπύρες έχω δοκιμάσει μόνο μια στο παρελθόν, τις  υπόλοιπες δεν τις γνωρίζω γευστικά και κάποιες δεν τις ήξερα καν. Στην υγειά λοιπών όλων των μπυρόφιλων και όχι μόνο.  

11 σχόλια:

kikop80 είπε...

Βούρ για δοκιμές γρήγορα γρήγορα!!!
Φαντάζομαι και μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σου, έτσι?
:-)))

Θέλω λεπτομέριεεεεεες!!!!!

kikop80 είπε...

Ξέχασα να πω, βρε, καλή απόλαυση!!!!
:-)

nik pit είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε μου kikop.¨Ασε σαν μικρό παιδί κάνω όποτε έρθει δέμα.Το πρόβλημα είναι ποια θα πρώτο-διαλέξω.
Όσο για απόλαυση; είναι διπλή όταν είσαι κουρασμένος όοοολη μέρα από τα τρεχάματα της δουλειάς .Γυρνάς το βράδυ και ανοίγεις μια μπύρα την ευχαριστιέσαι και ξεκουράζεσαι. Η εντυπώσεις μου θα γίνουν γνωστές σε λίγες μέρες.

Chalice είπε...

Καλως τα δέχτηκες φίλε Νικ. Μια χαρά τις βλέπω πακεταρισμένες τις μπυρίτσες... τώρα αυτό που έγινε με την emelisse δεν το χω ξανακούσει... είδες ίχνη στο κιβώτιο;

Απ' ότι βλέπω, έχεις παραγγείλεις πολύ καλές μπύρες και μάλιστα μερικές είναι διαμαντάκια :)
Αναμένουμε και τις σχετικές παρουσιάσεις λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Ωρε τι μπυρομάνι είναι αυτό..?
Μας έχεις τρελάνει ρε...

Benikos place είπε...

Mπυροφεστιβαλ!!! μπράβο Νίκο, με το καλό να τις πιεις και να τις χαρεις! Στην υγεία σου.

nik pit είπε...

Καλός τις βρήκα φίλε Νικ (Chalise). Όντος υπήρχαν ίχνη, ήταν ποτισμένα τα δυο από τα τέσσερα κουτιά. Τι να κάνουμε, αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. :))
Πιστεύω ότι έκανα καλές επιλογές και κρίμα να είστε τόσο μακριά, για να πίναμε καμιά μπύρα παρέα. Καλό βράδυ

nik pit είπε...

Τα καλύτερα μπυροφεστιβάλ όμως , είναι εκεί κοντά στην γειτονιά σου Νικόλα.
Ευχαριστώ και το σίγουρο είναι ότι θα τις πιώ στην υγειά όλων μας. Χαιρετισμούς στο σπίτι και να μου φιλήσεις τα μπεμπέ.

nik pit είπε...

Αν είσαι αυτός που φαντάζομαι φίλε ανώνυμε, που σίγουρα εσύ είσαι. Πάρε το δρόμο για αεροδρόμιο από τους αγίους Θεοδώρους και μόλις φτάσεις στην πρώτη διασταύρωση στρίψε δεξιά. Το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου το ξέρεις. Άντε και κάτι 750άρες μας περιμένουν.

Giorgos Varvakis είπε...

Αυτές είναι παραλαβές!!!
Το φορτίο είναι εξωπραγματικό και πολύ συναρπαστικό απ ότι αντιλαμβάνομαι :)
Καλές και μοναδικές δοκιμές !!
Φιλιά σε όλους σας
Καλό βράδυ

nik pit είπε...

Καλημέρα Γιώργο, το φορτίο αυτό είναι και πολύ γευστικό, γεμάτο με ζουμιά κίτρινα, κόκκινα, και καφέ χρώματος. Θα του δώσω να καταλάβει, αλλά θα κρατήσω και μερικές για όποτε κατέβεις να σε φιλέψω. Καλό σαββατοκύριακο.